Нашите услуги

Запознайте се с нашата широка гама от висококачествени услуги. Изберете най-добрата за вас и вашия блок или комбинирайте няколко услуги за максимален комфорт. В случай, че не сте сигурни коя е най-добрата услуга за вас, свържете се с нас, за да обсъдим ситуацията детайлно.

Професионален домоуправител

Цялостно управление на етажната собственост, провеждане на общи събрания и много други.

Касиер

Задължение за събиране на гласуваните месечни вноски и навременно разплащане на фактурите към доставчици на комунални услуги и други.

Почистване на общи части

Няма ли да е прекрасно ако общите части на вашата етажна собственост са винаги чисти и подредени? Ще бъде, а освен това е и напълно възможно с Топ Вход!

Техническа поддръжка

Напълно безплатни посещения от страна на нашия технически екип за извършване на дребни ремонти. Посещаваме входа Ви всеки месец, а при подаден от Вас сигнал – реагираме светкавично. Можете да ни повикате винаги, когато това е необходимо или имате нужда, а ние ще се отзовем изключително бързо, като това няма да ви ангажира с допълнително заплащане.

Мобилно приложение
Angry Building

С приложението имате възможността бързо и лесно да следите състоянието на вашата етажна собственост, както приходите и разходите, направени по нея.

Ремонтни и обновителни дейности

Ремонтите на блока вече не вървят ръка за ръка с междусъседски скандали! Ние ще организираме всичко около обновителните дейности, вместно вас.

Не открихте търсените от вас услуги?

Допълнителни услуги

Административно управление

Водене на цялостно деловодство, създаване и поддържане на домова книга, юридическо съдействие (юридическо обслужване за събиране на входните такси от некоректни собственици или наематели и съдействие с казуси, засягащи общата собственост.), представляване пред институции и др.

Откриване на индивидуална партида

Закупуването и нанасянето в нов дом са несравними емоции! Наред с всички съпътстващи ги дейности, обаче често се случва да нямате време за чисто битовите аспекти, като откриване на индивидуални партиди за вода или ток.

Ремонт на покриви

Ремонтът на един покрив понякога е наложителен. Знаем това, защото до момента сме извършили ремонти на над 100 покрива и нямаме нито една рекламация!

Ремонт и изграждане на ВиК и отоплителни инсталации

Необходимо е ВиК инсталациите, както и отоплителтелните такива, във всяка една сграда да работят коректно, за да спестяват средства на живущите в нея.

Изграждане и поддръжка на електроинсталации

Както всяко едно нещо, така и електроинсталациите на блоковете имат своя „живот“.

Изграждане и поддръжка на зелени площи

Топ Вход може да изгради и/или поддържа вашите зелени площи!

Професионална охранителна и портиерска услуга

Имайте сигурността, че сте защитени в сградата, в която живеете. Изберете физическа охрана, портиер, иконом или смарт портиер за вашия вход с Топ Вход!

Почистване на паркинги и гаражи

Паркингите и гаражите във вашия блок или кооперация също могат да бъдат чисти и в прилежен вид с Топ Вход!

Нашите клиенти за нас

Няма по-голям комплимент от доволния клиент!