Техническа поддръжка

Техническа поддръжка

Цялостната удовлетвореност на нашите клиенти е най-важното за нас. Затова създадохме услугата техническа поддръжка, която е напълно безплатна за всички абонати на Топ Вход.

Техническата поддръжка на жилищни сгради е перлата в короната на нашите услуги. Тя включва наистина цялостна поддръжка на общите части, която може да бъде извършена по време на редовно посещение, което се случва веднъж или повече пъти в месеца или по подаден от Вас сигнал.

Например – в случай че изгори крушката на вашия етаж или входната Ви врата се повреди е необходимо просто да ни сигализирате и наш служител ще посети обекта максимално бързо, за да отстрани проблема.

Най-добрата част на тази услуга е, че заплащате само използваните консумативи – всяко посещение от служител на Топ Вход е напълно безплатно за нашите абонати!

Мога ли да се възползвам само от услугата Техническа поддръжка?

Услугата техническа поддръжка е преференциална за клиентите на Топ Вход. В случай че станете наш абонат, вие автоматично ще се възползвате и от нея.

В случай на необходимост само от техническа поддръжка, независимо дали сградата е жилищна, търговска или административна, можете да изпратите запитване към нас, а ние ще дадем конкретна оферта, след извършен оглед на място.

Какво точно се включва в услугата Техническа поддръжка на сграда?

 • Регулярни огледи

  Извършваме ежемесечни огледи на общите части на вашия вход и следим дали всичко по него е в изправност.

 • Безплатно посещение при подаден сигнал

  Бързо, експедитивно и напълно безплатно посещаваме вашия вход при подаден сигнал от живущ в него, за да отстраним даден проблем.

 • Оглед и диагностика

  В случай, че забележим проблем ще го проучим подробно и ще организираме търсене на най-добрия подизпълнител за отстраняването му.

 • Организация и контрол

  Ще организираме всички подробности около планови ремонтни дейности във входа ви. Освен това, ще следим и контролираме целия процес по извършването им.

 • Безплатни екстри

  Дребната техническа поддръжка, като смяна на изгоряла крушка в коридора е напълно безплатна за клиентите на Топ Вход.

Разгледайте и останалите ни услуги

Услугата техническа поддръжка не е единствената, която можем да ви предложим! Вижте какво още можем да направим за вашия вход.

Техническа поддръжка
Професионален домоуправител

Цялостно управление на етажната собственост, провеждане на общи събрания и много други

Техническа поддръжка
Касиер

Задължение за събиране на гласуваните месечни вноски и навременно разплащане на фактурите към доставчици на комунални услуги и други.

Административно управление
Административно управление

Водене на цялостно деловодство, създаване и поддържане на домова книга, юридическо съдействие (юридическо обслужване за събиране на входните такси от некоректни собственици или наематели и съдействие с казуси, засягащи общата собственост.), представляване пред институции и др.