Повече за Топ Вход

Приятно ни е да се запознаем, ние сме Топ Вход – екип от млади, будни и висококвалифицирани специалисти по управление на етажната собственост! В следващите редове ще разберете повече за нашите ценности, история и цели.

Екипът на Топ Вход
Основата на хубавия вход

Запознайте се с "ядрото" на нашия екип!
Това са малка част от хората, които се
грижат за вашия вход.

Екипът на Топ Вход
Основата на хубавия вход

Запознайте се с "ядрото"на нашия
екип! Това са малка част от хората,
които се грижат за вашия вход.

Тайните съставки, които правят екипа на Топ Вход толкова успешен изобщо не са тайни. В основата стои любовта към работата у всеки от нас. Към нея прибавяме нашите енергичност и желание да помогнем. Допълваме с висококачествено технологично оборудване и структуриран работен процес, и… това е!

История

2018г.

Създаване на Топ Вход

Идеята ни беше да създадем професионален домоуправител, на който може да се разчита.

2018г.

2019г.

Създадохме техническия отдел на Топ Вход

Искахме да дадем на клиентите си повече, затова включихме и техническа поддръжка в портфолиото си.

2019г.

2020

5 000 доволни клиента избраха Топ Вход

За краткото си съществуване достигнахме тази нескромна цифра от хора, които ни се доверяват и продължават да ни избират!

2020

2021

Продължихме да поставяме лични рекорди

В Топ Вход ремонтирахме 100 покрива, боядисахме 50 входа, подменихме 30 входни врати, поставихме над 5 000 автоматични лед плафона, с което направихме доста от сградите си по-енергийно ефективни.

2021

2022

Топ Вход се позиционира в ТОП 3 на най-успешните компании за поддръжка на етажна собственост в България!

Желанието ни да дадем повече на клиентите си, ни кара да се развиваме постоянно и да постигаме все по-добри резултати.

2022

Нашите мисия и визия

Основната идея, още при създаването на Топ Вход, беше и винаги ще бъде, комфорта на клиента. Това продължава да бъде и нашата основна мисия – да постигнем стандарта на развитите страни. В Топ Вход вярваме, че независимо дали става дума за панелен блок или затворен комплекс, хората, живеещи в тези етажни собствености, заслужават да се чувстват добре в тях.

Също така , в Топ Вход, се стараем да балансираме родния пазар, на който липсва подобна висококачествена услуга, както и да подобрим цялостната поддръжка на сградите, което е трудно постижимо при модела на самоуправление.

Всички служители на Топ Вход дават максимума от себе си, за да подсигурят една по-добра, по-спокойна и не на последно място по-приятна среда за живот на всеки от нашите клиенти. 

За Топ Вход

Цели

Ние, в Топ Вход, имаме само 2 цели, но според нас те обхващат всичко, което един професионален домоуправител трябва да предлага на своите клиенти! Нашият екип не прави компромиси с качеството нито на предлаганите услуги, нито на използваните материали, като същевременно се стараем да поддържаме достъпни цени, от които всеки може да се възползва.

Високо качество
Достъпни цени