Ремонтни и обновителни дейности

Както всяко едно пространство, така и общите части на една жилищна сграда имат нужда от ремонти и обновителни дейности. Звучи неприятно, но с Топ Вход ти обещаваме, че дори няма да разбереш, че те се случват!

ремонтни и обновителни дейности

Независимо дали става дума за освежителна боя на общите части на блока, или по-съществен ремонт, ние сме тук, за да ти спестим време, нерви и не на последно място средства!

Без значение от вида на ремонта, който трябва да се направи – попитайте ни. Ние правим предварително проучване, на база на което предоставяме възможно най-атрактивните оферти, проследяваме целия процес по реализацията му, без да се допускат компромиси с качеството на материалите, работата или срока за изпълнение.

Максимална ефективност и бързина!

Процедурата по организиране на ремонт в един блок често се оказва дълга и сложна, но тя е част от нашето ежедневие. Висококвалифицираните специалисти на Топ Вход ще ви съдействат максимално и ще направят всичко възможно да сведат създалия се през този период дискомфорт до минимум! Благодарение на богатия си опит, ние можем бързо и качествено да организираме всеки един ремонт във вашата жилищна сграда.

Удобно плащане
Кристална отчетност
Персонално отношение

Разгледайте и останалите ни услуги

Услугата ремонти и обновителни дейности не е единствената, която можем да ви предложим! Вижте какво още можем да направим за вашия вход.

Ремонтни и обновителни дейности
Професионален домоуправител

Цялостно управление на етажната собственост, провеждане на общи събрания и много други

Ремонтни и обновителни дейности
Касиер

Задължение за събиране на гласуваните месечни вноски и навременно разплащане на фактурите към доставчици на комунални услуги и други.

Ремонтни и обновителни дейности
Техническа поддръжка

Напълно безплатни посещения от страна на нашия технически екип за извършване на дребни ремонти. Посещаваме входа Ви всеки месец, а при подаден от Вас сигнал – реагираме светкавично. Можете да ни повикате винаги, когато това е необходимо или имате нужда, а ние ще се отзовем изключително бързо, като това няма да ви ангажира с допълнително заплащане.

Галерия

Нашите клиенти за нас

Няма по-голям комплимент от доволния клиент!