Ремонт на покриви

Ремонтът на един покрив понякога е наложителен. Знаем това, защото до момента сме извършили ремонти на над 100 покрива и нямаме нито една рекламация!

Ремонт на покриви

Ремонт на покриви​

Ремонтът на един покрив понякога е наложителен. Знаем това, защото до момента сме извършили ремонти на над 100 покрива и нямаме нито една рекламация!

Ремонт на покрива е едно доста неприятно, но и често неотложно за планиране събитие. Ако това е вашият случай, то искаме да ви успокоим в аванс, че сте попаднали на правилното място!

Независимо какъв е вида на належащия ремонт, ние, от Топ Вход, ще ви съдействаме с него, като ви предоставим селектирани оферти от най-добрите и доказали се изпълнители. Предложенията ще внесем на Общо събрание за обсъждане и гласуване. В последствие ще ви съдействаме за събирането на необходимите за него средства и ще проследим всеки етап от неговото изпълнение.

Каква част от процеса по ремонта на покрива поемате?

Поемаме организацията на целия ремонт на покрива!

 • Безплатен оглед

  Извършваме напълно безплатен и подробен оглед на покрива.

 • Изготвяне на идивудиална оферта

  Избираме най-добрата оферта, спрямо проблема на вашия покрив, като винаги следим съотношението качество-цена да бъде отимално!

 • Организация и провеждане на Общо Събрание

  Организираме и провеждаме Общо събрание, относно приема на офертите и изготвяне на бюджетен план за събиране на необходимото финансиране.

 • Съдействие при събиорането на необходимите средства

  Контролираме събораните суми за плановия ремонт на покрив и при необходимост указваме юридическо съдействие при отказ от плащане от индивидуален собственик.

 • Контролираме целия процес

  Ремонтите на покриви се извършват от наши дългогодишни партньори, а наш технически ръководител следи целия процес.

Разгледайте и останалите ни услуги

Услугата ремонти на покриви не е единствената, която можем да ви предложим! Вижте какво още можем да направим за вашия вход.

Ремонт на покриви
Професионален домоуправител

Цялостно управление на етажната собственост, провеждане на общи събрания и много други

Ремонт на покриви
Касиер

Задължение за събиране на гласуваните месечни вноски и навременно разплащане на фактурите към доставчици на комунални услуги и други.

Техническа поддръжка
Техническа поддръжка

Напълно безплатни посещения от страна на нашия технически екип за извършване на дребни ремонти. Посещаваме входа Ви всеки месец, а при подаден от Вас сигнал – реагираме светкавично. Можете да ни повикате винаги, когато това е необходимо или имате нужда, а ние ще се отзовем изключително бързо, като това няма да ви ангажира с допълнително заплащане.

Нашите клиенти за нас

Няма по-голям комплимент от доволния клиент!