Почистване на паркинги и гаражи

Паркингите и гаражите във вашия блок или кооперация също могат да бъда чисти и в прилежен вид с Топ Вход!

почистване на паркинги и гаражи

Замърсяването на паркингите и гаражите зависи, както от това колко често се използват, така и от атмосферните условия. С времето в тези пространства се натрупва доста мръсотия, която в комбинация с изгорелите газове създава една неблагоприятна, задушна среда.

Можете да избегнете всичко това с Топ Вход! Ние ще почистим и приведем в добър и прилежен вид паркингите и гаражите към вашия блок, така че да ви бъде приятно и спокойно, когато се намирате в тях.

Еднократна ли е тази услуга?

Това решение зависи изцяло от Вас! Имате възможност да заявите еднократно почистване на паркингите и/или гаражите към вашата етажна собственост. В случай че имате желание, предлагаме и опцията за абонаментно почистване на тези пространства.

Удобно плащане
Кристална отчетност
Персонално отношение

Разгледайте и останалите ни услуги

Услугата почистване на паркинги и гаражи не е единствената, която можем да ви предложим! Вижте какво още можем да направим за вашия вход.

Почистване на паркинги и гаражи
Професионален домоуправител

Цялостно управление на етажната собственост, провеждане на общи събрания и много други

Почистване на паркинги и гаражи
Касиер

Задължение за събиране на гласуваните месечни вноски и навременно разплащане на фактурите към доставчици на комунални услуги и други.

Почистване на паркинги и гаражи
Техническа поддръжка

Напълно безплатни посещения от страна на нашия технически екип за извършване на дребни ремонти. Посещаваме входа Ви всеки месец, а при подаден от Вас сигнал – реагираме светкавично. Можете да ни повикате винаги, когато това е необходимо или имате нужда, а ние ще се отзовем изключително бързо, като това няма да ви ангажира с допълнително заплащане.

Галерия

Нашите клиенти за нас

Няма по-голям комплимент от доволния клиент!