Почистване на паркинги и гаражи

Почистване на паркинги и гаражи

Паркингите и гаражите във вашия блок или кооперация също могат да бъдат чисти и в прилежен вид с Топ Вход!

Замърсяването на паркингите и гаражите зависи, както от това колко често се използват, така и от атмосферните условия. С времето в тези пространства се натрупва доста мръсотия, която в комбинация с изгорелите газове създава една неблагоприятна, задушна среда.

Можете да избегнете всичко това с Топ Вход! Ние ще почистим и приведем в добър и прилежен вид паркингите и гаражите към вашия блок, така че да ви бъде приятно и спокойно, когато се намирате в тях.

Еднократна ли е тази услуга?

Това решение зависи изцяло от Вас! Имате възможност да заявите еднократно почистване на паркингите и/или гаражите към вашата етажна собственост. В случай че имате желание, предлагаме и опцията за абонаментно почистване на тези пространства.

Какво включва услугата почистване на паркинги и гаражи?

 • Машинно измитане

  Машинно измитане на подземни гаражи.

 • Обезпрашаване

  Обезпрашаване на пода на подземни гаражи.

 • Поддръжка

  Може да изберете тази опция ако искате вашите подземни паргинги и гаражи да бъдат почисвтвани редовно.

 • Техническа поддръжка

  Техническата поддръжка ще ви даде спокойствието, че всичко във вашите паркинги или гаражи ще работи както трябва, а всеки внезапно възникнал проблем ще бъде своевременно отстранен.

Разгледайте и останалите ни услуги

Услугата почистване на паркинги и гаражи не е единствената, която можем да ви предложим! Вижте какво още можем да направим за вашия вход.

Почистване на паркинги и гаражи
Професионален домоуправител

Цялостно управление на етажната собственост, провеждане на общи събрания и много други

Почистване на паркинги и гаражи
Касиер

Задължение за събиране на гласуваните месечни вноски и навременно разплащане на фактурите към доставчици на комунални услуги и други.

Техническа поддръжка
Техническа поддръжка

Напълно безплатни посещения от страна на нашия технически екип за извършване на дребни ремонти. Посещаваме входа Ви всеки месец, а при подаден от Вас сигнал – реагираме светкавично. Можете да ни повикате винаги, когато това е необходимо или имате нужда, а ние ще се отзовем изключително бързо, като това няма да ви ангажира с допълнително заплащане.