Мечтаете си за зелен оазис пред Вашия блок? Зелените площи пред кооперацията Ви отдавна не са зелени, защото няма кой да се грижи за тях? Топ Вход може да изгради и/или поддържа вашите зелени площи!

Изграждане и поддръжка на зелени площи

В случай, че си нямате зелено пространство пред блока, но много ви се иска да се сдобиете с такова, обърнете се смело към нас. Ние ще предложим решение, което със сигурност ще ви хареса!

Ние, от Топ Вход, ще ви съдействаме при изработката на ландшафт проекта за тревните площи така, че той да бъде идеален за определеното пространство.

Освен това ще следим внимателно процеса по изграждането на зеленото пространство, за да сте сигурни, че всяка стъпка от проекта е изпълнена правилно и крайният резултат ще оправдае всички Ваши очаквания!

Вече имате зелени площи пред блока?

Има някаква определена доза тъга в занемарените зелени площи, дори около най-красивата кооперация. За да ви е приятно да седнете пред блока през лятото. За да не ви е срам, когато ви идват гости. За да се любувате на красота и зеленина. Не чакайте съседите да се сетят да полеят туите пред входа! Топ Вход може да поддържа в отлично състояние зелените площи около вашия дом.

Удобно плащане
Кристална отчетност
Персонално отношение

Разгледайте и останалите ни услуги

Изграждането и поддръжката на зелени площи пред вашата етажна собственост не са единствените услуги, които можем да ви предложим! Вижте какво още можем да направим за вашия вход.

Изграждане и поддръжка на зелени площи
Професионален домоуправител

Цялостно управление на етажната собственост, провеждане на общи събрания и много други

Изграждане и поддръжка на зелени площи
Касиер

Задължение за събиране на гласуваните месечни вноски и навременно разплащане на фактурите към доставчици на комунални услуги и други.

Изграждане и поддръжка на зелени площи
Техническа поддръжка

Напълно безплатни посещения от страна на нашия технически екип за извършване на дребни ремонти. Посещаваме входа Ви всеки месец, а при подаден от Вас сигнал – реагираме светкавично. Можете да ни повикате винаги, когато това е необходимо или имате нужда, а ние ще се отзовем изключително бързо, като това няма да ви ангажира с допълнително заплащане.

Галерия

Нашите клиенти за нас

Няма по-голям комплимент от доволния клиент!