Откриване на индивидуална партида

Закупуването и нанасянето в нов дом са несравними емоции! Наред с всички съпътстващи ги дейности обаче, често се случва да нямате време за чисто битовите аспекти, като откриване на индивидуални партиди за вода или ток. Топ Вход може да свърши това вместо вас!

Откриване на индивидуална партида

Много често, когато се нанасяте в нова сграда, е необходимо да си откриете индивидуални партиди за вода и електричество. За съжаление, както всеки един друг процес, в който участват големи фирми, като Топлофикация и Софийска вода, това е времеемко. Точно затова ние сме тук! Можете да си спестите време и много нерви, като просто възложите този процес на нашите специалисти. Партидите Ви ще са открити максимално бързо и според всички изисквания, а вие ще имате време за наистина важните неща.

Разгледайте и останалите ни услуги

Услугата откриване на индивидуални партиди не е единствената, която можем да ви предложим! Вижте какво още можем да направим за вашия вход.

Откриване на индивидуална партида
Професионален домоуправител

Цялостно управление на етажната собственост, провеждане на общи събрания и много други

Откриване на индивидуална партида
Касиер

Задължение за събиране на гласуваните месечни вноски и навременно разплащане на фактурите към доставчици на комунални услуги и други.

Откриване на индивидуална партида
Техническа поддръжка

Напълно безплатни посещения от страна на нашия технически екип за извършване на дребни ремонти. Посещаваме входа Ви всеки месец, а при подаден от Вас сигнал – реагираме светкавично. Можете да ни повикате винаги, когато това е необходимо или имате нужда, а ние ще се отзовем изключително бързо, като това няма да ви ангажира с допълнително заплащане.

Галерия

Нашите клиенти за нас

Няма по-голям комплимент от доволния клиент!