Административно управление

Кажете „сбогом“ на хартиената бумащина и разправиите с различни дръжавни институции! Топ Вход ще се занимава с административното управление на етажната собственост вместо вас.

административно управление

Спестете си ангажимента да следите приемното време на институциите, да търсите „познати“ юристи за възниканли казуси в блока и да се разхождате по етажите с Книга на домоуправителя в ръка.

Топ Вход ще прави всичко това вместо вас, като се заемем с административното управление на вашия блок!

Всеки проблем може да бъде отстранен!

В случай на възникаване на проблем, във вашия вход, дори от административна гледна точка, можете да се свържете с нас по всяко едно време. Ние, от своя страна, ще предприемем бързи и адекватни действия за отстраняването му в най-кратки срокове.

Удобно плащане
Кристална отчетност
Персонално отношение

Разгледайте и останалите ни услуги

Административно управление на етажна собствено не е единствената услуга, която можем да ви предложим! Вижте какво още можем да направим за вашия вход.

Административно управление
Професионален домоуправител

Цялостно управление на етажната собственост, провеждане на общи събрания и много други

Административно управление
Касиер

Задължение за събиране на гласуваните месечни вноски и навременно разплащане на фактурите към доставчици на комунални услуги и други.

Административно управление
Техническа поддръжка

Напълно безплатни посещения от страна на нашия технически екип за извършване на дребни ремонти. Посещаваме входа Ви всеки месец, а при подаден от Вас сигнал – реагираме светкавично. Можете да ни повикате винаги, когато това е необходимо или имате нужда, а ние ще се отзовем изключително бързо, като това няма да ви ангажира с допълнително заплащане.

Галерия

Нашите клиенти за нас

Няма по-голям комплимент от доволния клиент!