Професионален домоуправител

Професионален домоуправител

Искате идеално поддържан вход, без да се занимавате с никакви детайли около него? Имате го с нашия професионален домоуправител!

Професионален домуправител означава само едно – вие няма да се занимавате с нищо, свързано с поддръжката на входа ви, освен с това да вземате решения за различни обновления. Цялостната идея на тази услуга е да ви даде спокойствието, че екип от специалисти се грижи за етажната Ви собственост, а от вас се изискват минимални усилия, за да живеете в комфортна, чиста и подредена обща среда.

Какво точно прави професионалният домоуправител?

Простият отговор на този въпрос е – всичко, един професионален домоуправител, извършва всички времеемки и неприятни дейности свързани с управлението и поддръжката на входа. Ние, обаче ще навлезем по-детайлно в тази дейност и ще ви изброим нагледно всички задължения на професионалния домоуправител на Топ Вход!

  • Oрганизира и провежда Общи събрания

  • Изготвя и приема правилник за вътрешния ред в блока

  • Създава и води домова книга

  • Създава и води досие на сградата, в което е включена подробна информация за нея

  • Има организационна и отчетна дейност

  • Посредничи пред различни администрации

  • Посредничи при доставяне на комуниални услуги (вода и електроснабдяване, канализация, и Топлофикация и други)

  • Съдейства при извършване на ремонтни и обновителни дейсности, гласувани на събрание на собствениците

  • Грижи се за уредената среда за живот в етажната осбственост

Разгледайте и останалите ни услуги

Услугата професионален домоуправител не е единствената, която можем да ви предложим! Вижте какво още можем да направим за вашия вход.

Административно управление
Административно управление

Водене на цялостно деловодство, създаване и поддържане на домова книга, юридическо съдействие (юридическо обслужване за събиране на входните такси от некоректни собственици или наематели и съдействие с казуси, засягащи общата собственост.), представляване пред институции и др.

Професионален домоуправител
Касиер

Задължение за събиране на гласуваните месечни вноски и навременно разплащане на фактурите към доставчици на комунални услуги и други.

Техническа поддръжка
Техническа поддръжка

Напълно безплатни посещения от страна на нашия технически екип за извършване на дребни ремонти. Посещаваме входа Ви всеки месец, а при подаден от Вас сигнал – реагираме светкавично. Можете да ни повикате винаги, когато това е необходимо или имате нужда, а ние ще се отзовем изключително бързо, като това няма да ви ангажира с допълнително заплащане.