Професионална охранителна и портиерска услуга

Професионална охранителна и портиерска услуга

Имайте сигурността, че сте защитени в сградата, в която живеете. Изберете физическа охрана, портиер, иконом или смарт портиер за вашия вход с Топ Вход!

Изпреварете събитията и в аванс се предпазете от проблеми свързани със сигурността на вашия блок, комплекс или кооперация!

Отървете се от притесненията, че непознат недоброжелател може да нахлуе неканен в имота ви. Ние ще ви помогнем да се чувствате по-спокойни и по-сигурни, като заедно изберем най-добрия начин за охрана на вашата жилищна сграда! 

Така ще сте сигурни, че мястото, на което живеете, се намира под постоянен контрол, следи се кой влиза и излиза в блока и нищо не е оставено на случайността.

Какво включва професионалната охранителна услуга?

Висококвалифицираните специалисти на Топ Вход ще определят нуждите на вашия блок и ще направят цялостна оценка на проекта за охраняването му. Ще подберем най-добрите технически средства както и тяхното оптимално местопложение, за да гарантираме сигурността, от която се нуждаете!

Какви опции за осигуряване на охрана влизат в услугата?

  • Охранителни и портиерски услуги

    Бъдете спокойни за сигурността на вашия вход 24/7 или само в определени часови интервали.

  • Смарт портиер

    Управляван изцяло от отделен сотуер, смарт портиерът е бъдещето в сферата на сигурността.

  • Отдалечено видеонаблюдение

    Дръжте всичко случващо се във вашия вход под 24-часов контрол.

Разгледайте и останалите ни услуги

Професионалната охранителна и портиерска услуга не е единствената, която можем да ви предложим! Вижте какво още можем да направим за вашия вход.

Професионална охранителна и портиерска услуга
Професионален домоуправител

Цялостно управление на етажната собственост, провеждане на общи събрания и много други

Професионална охранителна и портиерска услуга
Касиер

Задължение за събиране на гласуваните месечни вноски и навременно разплащане на фактурите към доставчици на комунални услуги и други.

Техническа поддръжка
Техническа поддръжка

Напълно безплатни посещения от страна на нашия технически екип за извършване на дребни ремонти. Посещаваме входа Ви всеки месец, а при подаден от Вас сигнал – реагираме светкавично. Можете да ни повикате винаги, когато това е необходимо или имате нужда, а ние ще се отзовем изключително бързо, като това няма да ви ангажира с допълнително заплащане.