Касиер

Касиер

Можете да заплащате месечните си такси в удобно за вас време и по удобен за вас начин, вместо да чакате домуправителя да ви "изненада" с дебелата книга в ръка!

С Топ Вход касиер винаги ще знаете кога е време за следващата ви месечна такса, а как да я платите – избирате вие.

Нашият професионален касиер посещава етажната Ви собственост извън работно време, за да могат да съберат таксите от всеки, който все още не го е направил през останалите ни удобни канали за заплащане.

Не, ние не издаваме разходни ордери и не въвеждаме информация ръчно. Процесът на принтиране и предоставяне на разходна бележка е автоматизиран и се случва чрез мобилно устройство, с каквото разполага всеки наш касиер.

Освен, че ще събере месечни такси, нашият касиер също така и ще извърши разплащанията по всички сметки, които блокът ви е генерирал.

Само на вашия касиер ли мога да заплатя таксата си?

Не, разбира се, че не! Имате възможност да заплащате месечните си такси към входа по най-удобния начин за вас:

Разгледайте и останалите ни услуги

Услугата Касиер на блока не е единствената, която можем да ви предложим! Вижте какво още можем да направим за вашия вход.

Касиер
Професионален домоуправител

Цялостно управление на етажната собственост, провеждане на общи събрания и много други

Административно управление
Административно управление

Водене на цялостно деловодство, създаване и поддържане на домова книга, юридическо съдействие (юридическо обслужване за събиране на входните такси от некоректни собственици или наематели и съдействие с казуси, засягащи общата собственост.), представляване пред институции и др.

Техническа поддръжка
Техническа поддръжка

Напълно безплатни посещения от страна на нашия технически екип за извършване на дребни ремонти. Посещаваме входа Ви всеки месец, а при подаден от Вас сигнал – реагираме светкавично. Можете да ни повикате винаги, когато това е необходимо или имате нужда, а ние ще се отзовем изключително бързо, като това няма да ви ангажира с допълнително заплащане.