Касиер

Можете да заплащате месечните си такси в удобно за вас време и по удобен за вас начин, вместо да чакате домуправителя да ви „изненада“ с дебелата книга в ръка! С Топ Вход касиер винаги ще знаете кога е време за следващата ви месечна такса, а как да я платите – избирате вие.

касиер

Нашият професионален касиер посещава етажната Ви собственост извън работно време, за да могат да съберат таксите от всеки, който все още не го е направил през останалите ни удобни канали за заплащане.

Не, ние не издаваме разходни ордери и не въвеждаме информация ръчно. Процесът на принтиране и предоставяне на разходна бележка е автоматизиран и се случва чрез мобилно устройство, с каквото разполага всеки наш касиер.

Само на вашия касиер ли мога да заплатя таксата си?

Не, разбира се, че не! Имате възможност да заплащате месечните си такси към входа по най-удобния начин за вас:

  • На каса на EasyPay;
  • Онлайн, чрез платформата Epay;
  • Посредством директен банков превод;
  • През системите за комуниални плащания на различните банкови инстируции;
  • С дебитна или кредитна карта през нашата онлайн система, достъпна на www.topvhod.bg;
Удобно плащане
Кристална отчетност
Персонално отношение

Разгледайте и останалите ни услуги

Услугата Касиер на блока не е единствената, която можем да ви предложим! Вижте какво още можем да направим за вашия вход.

Касиер
Професионален домоуправител

Цялостно управление на етажната собственост, провеждане на общи събрания и много други

Касиер
Административно управление

Водене на цялостно деловодство, създаване и поддържане на домова книга, юридическо съдействие (юридическо обслужване за събиране на входните такси от некоректни собственици или наематели и съдействие с казуси, засягащи общата собственост.), представляване пред институции и др.

Касиер
Техническа поддръжка

Напълно безплатни посещения от страна на нашия технически екип за извършване на дребни ремонти. Посещаваме входа Ви всеки месец, а при подаден от Вас сигнал – реагираме светкавично. Можете да ни повикате винаги, когато това е необходимо или имате нужда, а ние ще се отзовем изключително бързо, като това няма да ви ангажира с допълнително заплащане.

Галерия

Нашите клиенти за нас

Няма по-голям комплимент от доволния клиент!