Онлайн платформа

Онлайн платформа

Следете разпределението на всички общи средства на вашата сграда, с кристална яснота, 24/7, плащайте таксите си упражнявайте пълен контрол над случващото се в блока, посредством нашата онлайн платформа!

Да държите общите разходи на блока „под око“ във всеки един момент е напълно възможно! Нашата онлайн систем ви дава тази възможност. Единственото, което ви е необходимо, е телефон, компютър или таблет, връзка с интернет и готово – вече сте наясно за всеки един похарчен лев от общата сметка на входа, в който живеете.

Отново през нашата онлайн платформа имате възможността да заплащате и своите месечни такси с дебитна или кредитна карта – както Ви е удобно!

Същевременно, за Ваше удобство, чрез нашата онлайн платформа ние ежемесечно ви информираме и на хартиен носител, закачен на информационното табло на входа, за всички важни въпроси, отчет на приходите и разходите, текущите сметки и други.

Какво още може нашата онлайн платформа?

Посредством онлайн системата на Топ Вход имате възможността да актуализирате информацията за апартамента си. Последното се прави, когато се промени броят на хората, които живеят в него или когато жилището смени собственика си.

Също така разполагаме с изградена система за онлайн гласувания.

Какво точно можете да правите през онлайн системата на Топ Вход?

 • Реална информация

  Онлайн платформата е на ваше разположение 24/7, като информацията в нея се обновява на всяка секунда!

 • Държите всяка стотинка под око

  Винаги имате достоверна информация за всички направени разходи и всички събрани приходи.

 • Онлайн провежане на Общи събрания

  Дори да нямате възможност да присъствате на Общо събрание на входа, винаги имате възможността да бъдете със съседите си онлайн.

 • Онлайн гласуване

  Дори гласуването по различни въпроси, засягащи благото на вашия вход, може да се извърши онлайн.

 • Онлайн домова книга

  Попълването на домовата книга на вашия вход може да бъде електронно, а вие може да следите всичко, което се включва в нея.

Разгледайте и останалите ни услуги

Услугата Онлайн платформа не е единствената, която можем да ви предложим! Вижте какво още можем да направим за вашия вход.

Онлайн платформа
Професионален домоуправител

Цялостно управление на етажната собственост, провеждане на общи събрания и много други

Онлайн платформа
Касиер

Задължение за събиране на гласуваните месечни вноски и навременно разплащане на фактурите към доставчици на комунални услуги и други.

Онлайн платформа
Техническа поддръжка

Напълно безплатни посещения от страна на нашия технически екип за извършване на дребни ремонти. Посещаваме входа Ви всеки месец, а при подаден от Вас сигнал – реагираме светкавично. Можете да ни повикате винаги, когато това е необходимо или имате нужда, а ние ще се отзовем изключително бързо, като това няма да ви ангажира с допълнително заплащане.