Онлайн платформа

Следете разпределението на всички общи средства на вашата сграда, с кристална яснота, 24/7, плащайте таксите си упражнявайте пълен контрол над случващото се в блока, посредством нашата онлайн платформа!

онлайн платформа

Да държите общите разходи на блока „под око“ във всеки един момент е напълно възможно! Нашата онлайн систем ви дава тази възможност. Единственото, което ви е необходимо, е телефон, компютър или таблет, връзка с интернет и готово – вече сте наясно за всеки един похарчен лев от общата сметка на входа, в който живеете.

Отново през нашата онлайн платформа имате възможността да заплащате и своите месечни такси с дебитна или кредитна карта – както Ви е удобно!

Същевременно, за Ваше удобство, чрез нашата онлайн платформа ние ежемесечно ви информираме и на хартиен носител, закачен на информационното табло на входа, за всички важни въпроси, отчет на приходите и разходите, текущите сметки и други.

Какво още може нашата онлайн платформа?

Посредством онлайн системата на Топ Вход имате възможността да актуализирате информацията за апартамента си. Последното се прави, когато се промени броят на хората, които живеят в него или когато жилището смени собственика си.

Също така разполагаме с изградена система за онлайн гласувания.

Удобно плащане
Кристална отчетност
Персонално отношение

Разгледайте и останалите ни услуги

Услугата Онлайн платформа не е единствената, която можем да ви предложим! Вижте какво още можем да направим за вашия вход.

Онлайн платформа
Професионален домоуправител

Цялостно управление на етажната собственост, провеждане на общи събрания и много други

Онлайн платформа
Касиер

Задължение за събиране на гласуваните месечни вноски и навременно разплащане на фактурите към доставчици на комунални услуги и други.

Онлайн платформа
Техническа поддръжка

Напълно безплатни посещения от страна на нашия технически екип за извършване на дребни ремонти. Посещаваме входа Ви всеки месец, а при подаден от Вас сигнал – реагираме светкавично. Можете да ни повикате винаги, когато това е необходимо или имате нужда, а ние ще се отзовем изключително бързо, като това няма да ви ангажира с допълнително заплащане.

Галерия

Нашите клиенти за нас

Няма по-голям комплимент от доволния клиент!