Почистване на общи части

Почистване на общи части

Няма ли да е прекрасно ако общите части на Вашата етажна собственост са винаги чисти и подредени? Ще бъде, а освен това е и напълно възможно с Топ Вход!

Добре поддържаният вход е радост за окото на всеки, който живее в него или просто го посещава. С нашата услуга за поддръжка на общите части ще сте сигурни, че етажната Ви собственост е винаги на високо ниво, а разходите по поддръжката ѝ са наистина разумни.

Почистването на входа може да бъде 1 или 2 пъти седмично, в зависимост от вашите желания и големината на блока. Всички почиствания се извършват с материали на Топ Вход, в това число висококачествени препарати, за различните покрития, кърпи и всичко останало, което е необходимо за едно цялостно почистване.

Какво точно включва почистването на общите части на блока?

Винаги се стремим да удовлетворим и най-високите изисквания на клиентите си. Затова, в услугата почистване на общите части на блока сме включили следните дейности:

  • Измитане и измиване на твърдите подови настилки

  • Избърсване на събралата се прах

  • Почистване на всички прозорци в общите части на блока

  • Събиране и изхвърляне на отпадъци от входа

  • Почистване на различни стъклени и декоративни повърхности

  • И много други, според желанията на клиента

Разгледайте и останалите ни услуги

Услугата почистване на общите части не е единствената, която можем да ви предложим! Вижте какво още можем да направим за вашия вход.

Почистване на общи части
Професионален домоуправител

Цялостно управление на етажната собственост, провеждане на общи събрания и много други

Почистване на общи части
Касиер

Задължение за събиране на гласуваните месечни вноски и навременно разплащане на фактурите към доставчици на комунални услуги и други.

Техническа поддръжка
Техническа поддръжка

Напълно безплатни посещения от страна на нашия технически екип за извършване на дребни ремонти. Посещаваме входа Ви всеки месец, а при подаден от Вас сигнал – реагираме светкавично. Можете да ни повикате винаги, когато това е необходимо или имате нужда, а ние ще се отзовем изключително бързо, като това няма да ви ангажира с допълнително заплащане.

Галерия

Нашите клиенти за нас

Няма по-голям комплимент от доволния клиент!