Откриване на индивидуални партиди

Откриване на индивидуални партиди

Закупуването и нанасянето в нов дом са несравними емоции! Наред с всички съпътстващи ги дейности обаче, често се случва да нямате време за чисто битовите аспекти, като откриване на индивидуални партиди за вода или ток. Топ Вход може да свърши това вместо вас!

Много често, когато се нанасяте в нова сграда, е необходимо да си откриете индивидуални партиди за вода и електричество. За съжаление, както всеки един друг процес, в който участват големи фирми, като Топлофикация и Софийска вода, това е времеемко. Точно затова ние сме тук! Можете да си спестите време и много нерви, като просто възложите този процес на нашите специалисти. Партидите Ви ще са открити максимално бързо и според всички изисквания, а вие ще имате време за наистина важните неща.

Какво съдействие мога да очаквам при откриване на индивидуални партиди?

Постарали сме да обхванем всички точно по този тромав и изпълнен с документация процес!

  • Събиране и изготвяне на документи

    Тук влизат всички необходими документи относно изваждане на индивидулани партиди към Електрохолд България, Софийска вода и Топлофикация.

  • Входиране на документи

    Извършва се на място, в различните институции.

  • Контрол на монтажа

    Присъстваме лично и контролираме процеса при монтирането на електромери, водомери и топломери.

Разгледайте и останалите ни услуги

Услугата откриване на индивидуални партиди не е единствената, която можем да ви предложим! Вижте какво още можем да направим за вашия вход.

Откриване на индивидуални партиди
Професионален домоуправител

Цялостно управление на етажната собственост, провеждане на общи събрания и много други

Откриване на индивидуални партиди
Касиер

Задължение за събиране на гласуваните месечни вноски и навременно разплащане на фактурите към доставчици на комунални услуги и други.

Техническа поддръжка
Техническа поддръжка

Напълно безплатни посещения от страна на нашия технически екип за извършване на дребни ремонти. Посещаваме входа Ви всеки месец, а при подаден от Вас сигнал – реагираме светкавично. Можете да ни повикате винаги, когато това е необходимо или имате нужда, а ние ще се отзовем изключително бързо, като това няма да ви ангажира с допълнително заплащане.

Нашите клиенти за нас

Няма по-голям комплимент от доволния клиент!