Изграждане и ремонт на ВиК инсталации

Ремонт и изграждане на ВиК инсталации

Необходимо е ВиК инсталациите, както и отоплителтелните такива, във всяка една сграда да работят ефективно, за да спестяват средства на живущите в нея. Подозирате, че нещо с ВиК или отоплителната инсталация във вашия блок не е наред? На правилното място сте, Топ Вход може да ви съдейства и с този проблем!

Подмяната на една съществуваща отоплителна или ВиК инсталация може да се окаже едно истинско приключение за живущите в дадена кооперация. Ние можем да ви спестим това! В Топ Вход извършваме цялостно обследване на жилищна сграда, което ще ви даде ясна представа дали има нужда от подмяна на някоя от двете инсталации. Ще поемем целия процес по проверката, като накрая ще ви запознаем с финалното заключение на експертите и ще Ви дадем най-добрия план за действие, в случай че се налага подмяна на ВиК или отоплителната инсталация на сградата, в която живеете.

А, занимавате ли се с ремонти на ВиК и отоплителни инсталации?

Отговорът на този въпрос е „Да!“. В случай че се налага да се извърши ремонт на някоя от двете инсталации, в блока ви, можете да се обърнете към нас! Ние ще се ангажираме изцяло с процеса по назначаване на изпълнител, предоставяне на оферти и проследяване изпълнението на ремонта до неговото финализиране.

Какви услуги и съдействия относно ВиК инсталациите предлагаме?

 • Съдействие 24/7

  При възникване на авария, може да се свържете с нашето Аварийно дружество 27/7!

 • Авариен ремонт

  При възникнала аварийна ситуация ще ви съдействаме, като извършим максимално бърз редмонт на ВиК инсталация на място.

 • Планов ремонт

  Дори и без аварийна ситуация можете да разчитате на нас за ремонта на вашата ВиК инсталация.

 • Изграждане

  Дори да нямате ВиК инсталация пак може да разчитате на нас - ще организираме целия процес по нейната инсталация!

 • Централно парно

  Можем да ви съдействаме и с ремонт и поддръжка на абонатни станции и инсталации на централно парно.

Разгледайте и останалите ни услуги

Изграждането и ремонта на ВиК и отоплителни инсталации във вашия блок не са единствените услуги, които можем да ви предложим! Вижте какво още можем да направим за вашия вход.

Изграждане и ремонт на ВиК инсталации
Професионален домоуправител

Цялостно управление на етажната собственост, провеждане на общи събрания и много други

Изграждане и ремонт на ВиК инсталации
Касиер

Задължение за събиране на гласуваните месечни вноски и навременно разплащане на фактурите към доставчици на комунални услуги и други.

Техническа поддръжка
Техническа поддръжка

Напълно безплатни посещения от страна на нашия технически екип за извършване на дребни ремонти. Посещаваме входа Ви всеки месец, а при подаден от Вас сигнал – реагираме светкавично. Можете да ни повикате винаги, когато това е необходимо или имате нужда, а ние ще се отзовем изключително бързо, като това няма да ви ангажира с допълнително заплащане.